Via Mi  |  Wagenweg 8C, 2012ND, te Haarlem

Telefoon: 023 - 5311135  |  E-mail: info@viami.nl

Inname

Via Mi heeft haar inname standaard verhoogd. Wij richten ons nu meer op merk- en designerkleding.

Inmiddels hebben al meer dan 10.000 inbrengklanten de winkel ontdekt. Zij brengen hun heren-, dames- en kinderkleding, kleine spullen en andere bijzondere schatten naar ons voor verkoop. 
Onze inbrengklanten zijn zich inmiddels bewust dat spullen inbrengen bij Via Mi niet alleen bijdraagt aan een duurzaam bestaan, maar ook rendabel is voor hun beurs. Daarnaast is het natuurlijk leuk om te weten dat veel van de ingebrachte kleding en spullen via de winkel weer een nieuwe eigenaar of eigenares vinden. 

Via Mi accepteert en verkoopt buiten kleding ook schoenen, boeken, klein huisraad, CD’s, DvD’s, lampen, serviesgoed, glaswerk, schilderijen, speelgoed, etc. Alles dient uiteraard schoon, heel en compleet te zijn.

Via Mi neemt géén grote dingen en meubels in. Ook slecht uitziende of niet schone en/of te oude spullen en kleding worden niet ingenomen. U mag kleine artikelen echter wel bij ons achterlaten voor het goede doel. 

Via Mi verkoopt de niet-ingenomen kleding en spullen per kilo aan een inkoper die deze naar Oost-Europa brengt. Het geld dat wij daarmee ophalen doneren wij aan de stichting Artsen Zonder Grenzen. U recycled dus niet alleen, u levert met uw spullen ook een bijdrage aan dit goede doel.

Voordat u naar de winkel komt om spullen in te brengen kijk altijd even bij de inname stops wat wij op dat moment wel of niet innemen.